o m   M a r i  H a u g e

Foto: Jarle Aasland

Mari Hauge er artist og låtskriver fra Stavanger. Med et særegent, ærlig og personlig uttrykk spiller hun musikk i sjangeren viser/visepop, med poetiske tekster - på norsk. Fra scenen leverer hun ekte og sterke musikalske prestasjoner, formidlet med humor og varme.


Mari har markert seg de siste årene og omtales som en sjelden og svært spennende artist, og en låtskriver av nasjonalt kaliber. I mai 2023 slapp hun sitt første soloalbum på norsk, Sant at me fantes, etter å ha blitt listet på NRK med debutsingelen Ukjenna i 2022.


I 2023 ble Mari tildelt stipend fra Tekstforfatterfondet og kulturstipend fra Stavanger kommune. Hun ble også innvilget arbeidsopphold som tekstforfatter og komponist.


Mari opptrer regelmessig og gjør både akustiske solokonserter og konserter med fullt band. Hun har hatt musikalske samarbeid med en rekke velrennomerte artister, låtskrivere og produsenter. I 2023 er hun aktuell på scenen med en akustisk huskonsertturné, lansering av nytt album og en hyllest til Joni Mitchell.


Mari kan bookes til konserter, eventer og private tilstelninger.

Ta kontakt på booking@marihauge.no