o m   M a r i  H a u g e

Foto: Jarle Aasland

Mari Hauge er artist og låtskriver fra Stavanger. Med et særegent, ærlig og personlig uttrykk omtales hun som en singer/songwriter med et sjeldent formidlingstalent og en låtskriver av nasjonalt kaliber. Fra scenen leverer hun ekte og sterke musikalske prestasjoner, formidlet med humor og varme.


I mai 2023 slapp hun sitt første soloalbum på norsk, Sant at me fantes, etter å ha fått listet flere singler på NRK. Siste utgivelse, stilt under stjernetjeld (2023), fikk terningkast 5 i Stavanger Aftenblad og ble også kritikerrost internasjonalt.


I 2024 og 2023 er Mari tildelt stipend fra Fond for utøvende kunstnere, Tekstforfatterfondet og kulturstipend fra Stavanger kommune. Hun ble også innvilget arbeidsopphold som tekstforfatter og komponist, i Frankrike og England.


Mari har ofte konserter, og samarbeider også med en rekke prisbelønte artister, låtskrivere og produsenter. I 2024 er hun aktuell på scenen med akustisk huskonsertturné, lansering av ny musikk, og konserter der hun tolker Joni Mitchell.


Mari kan bookes til konserter, eventer og private tilstelninger.

Ta kontakt på booking@marihauge.no